کد خبر : ۳۴۹۲۹۹
۱۴:۰۴

۱۴۰۲/۰۹/۱۱

ارائه مشاوره پژوهشی توسط بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی در نمايشگاه پژوهش  

ارائه مشاوره پژوهشی توسط بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی در نمايشگاه پژوهش  
بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی ضمن ارائه مشاوره پژوهشی به مخققان و پژوهشگران با عرضه تازه‌ترین آثار خود در بيست و چهارمين نمايشگاه پژوهش و فناوري خراسان رضوي حضور یافت.

به گزارش آستان‌نیوز، این مرکز در کنار سایر موسسات علمی و فرهنگی آستان قدس رضوی در غرفه‌ای مجزا و در قالب سازمان علمی و فرهنگی در این نمایشگاه حضور فعالی داشته و به عرضه آثار خود می پردازد.
در این غرفه نمادهایی از آثار صوتی بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی در راستای نشر الکترونیک و اجتماعی سازی آثار، اعم از کتاب های «پند بیهوده»، «خادم تراز» و «عهد ماندگار» در معرض دید عموم قرار گرفته شده است. 
همچنین معرفی کتاب «پروتکل های دانشوران صهیون» که مورد تاکید مقام معظم رهبری است در این غرفه عرضه شده است، این اثر ترجمه‌ای از متن عربی کتابی با عنوان «بروتوکولات حکما صهیون» اثر محقق و مبارز پر سابقه فلسطینی «عجاج نویهض» است که در 4 بخش تنظیم‌شده است.
در این غرفه همچنین آثار جدیدی در حوزه مطالعات قرآنی، حدیث‌پژوهی، فقه و اصول، کلام و اندیشه اسلامی، سادات و مفاخر اسلامی و... به چشم می‌خورد. 
علاقمندان می‌توانند با حضور در غرفه بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی از مشاوره پژوهشگران درباره طرح های خود بهره‌مند شوند و در خصوص ارائه آثار خود به بنیاد اقدام کنند.
بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی آمادگی دارد در قالب همکاری های علمی، طرح‌های نو و تازه در حوزه‌های مختلف فرهنگ و معارف اسلامی را جذب و از پژوهشگرانی که در این زمنیه فعالیت دارند حمایت کند. 
شايان ذكر است، بيست و چهارمين نمايشگاه پژوهش و فناوري خراسان رضوي تا ۱۲ آذر ماه از ساعت ۱۰ تا ۱۹ پذيراي بازديدكنندگان و پژوهشگران است.


گزارش خطا

ارسال نظرات
captcha
  • پربازدیدترین
  • آخرین اخبار
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

پویش ها